eagL

the eagle country dancers

diepenbeek

eagR

Ook op

faceb

Bezoekersteller

Laatste Update

24 Maart, 2015 23:10

Gastenboek

membersarea

Paswoord:

 

Op deze pagina willen wij clubleden in onze herinnering bewaren die ons in de loop van ons bestaan als club ontvallen zijn

3 maart 2014

Met pijn in het hart moet ik u het overlijden melden van een onzer leden.

Willy was reeds jaren lid van onze dansclub en werd vorige woensdag op zijn werk in het Antwerpse getroffen door een zware hersenbloeding.

2 operaties op korte tijd hebben hem spijtig genoeg niet kunnen redden want zondag heeft hij, veel te jong,  de strijd verloren.

Wij bieden Marita, met wie hij in juni in het huwelijk zou treden, zijn kinderen en gans de familie onze oprechte deelneming aan en wensen hun veel sterkte toe in deze pijnlijke dagen.

willy

klik voor normaal formaat rouwbrief

4 maart 2013

dit droevige nieuws over Ida Winters, een van onze langst actieve leden, bereikte ons maandag 4 maart 2013:

liefste vrienden van ons mama,spijtig genoeg moeten we jullie meedelen dat ons mama deze voormiddag is overleden.Heel dapper heeft ze gestreden, maar deze strijd was niet te winnen...Heel rustig is ze ingeslapen met ons allemaal aan haar zijde.We hebben afscheid genomen en haar samen een laatste keer klaargemaakt voor haar laatste reis...We moesten van mama jullie allemaal een fijn leven verder wensen en heel veel knuffels en kussen...
vanwege Hugo, Greet Reekmans ,Elke Reekmans, Sarah Reekmans,
Ronny, Wannes Gielis,Kevin Perceval
Kenneth Wouters en Jasmin Unal,Aliyah, Amélie,Jens,Alexia,Esmee.

ida

klik voor rouwbrief

28 mei 2011

5 febr 1957 - 28 mei 2011 

 Met droefheid in ons hart melden wij het overlijden van ons clublid Josée Geyskens bij ons door iedereen gekend als Joséke.

 Zaterdag morgen heeft Joséke, veel te jong, de strijd tegen kanker verloren. 

Al de tijd dat zij in behandeling was van die pijnlijke en aanslepende ziekte bleef zij optimist, vast besloten en vol goede moed om deze strijd te overwinnen. 

Dansen bij de Eagles was haar hobby en dikwijls was zij 2 maal per week op de dansles aanwezig, ook als demo-danser konden wij op haar rekenen. 

Door haar ziekte hebben wij haar het laatste half jaar helaas moeten missen maar de dagen dat zij zich goed voelde was zij toch nog present. 

Wij bieden aan haar echtgenoot Guido, aan de kinderen en aan de familie onze oprechte deelneming aan en wensen hen veel sterkte toe.

joséke Rouwbrief

 

6 november 2010

elzatekst

elza Rouwbrief

 

3 oktober 2009

jeanpierre

JP

 

Luister terwijl u op onze site surft naar

radio

Druk de "ON AIR"-toets

onair

MEMOKALENDER

 

 

sponsors asnongvoor